Kultúra

Charlize Theron Budapesten szexualizálja a Kingsman pengelábú jócsaját

A John Wicket társrendező (de az idén bemutatott folytatás munkálataiból már kimaradó) David Leitch vezényletével készült az Oscar-díjas Charlize Theron legújabb filmje: az Atomic Blonde, amelyet részben Magyarországon forgattak. A kémes akcióthriller (a magyar főváros által helyettesített) Berlinben fog játszódni és az MI6 kíméletlen női ügynökének, Lorraine Broughtonnak az egyik küldetését fogja elmesélni, valamikor a Hidegháború idején.

A történet azonban másodlagosnak tűnik, hiszen a legközelebb a Deadpool 2-t dirigáló Leitch filmjében jól láthatóan egymást fogják érni a mesterien koreografált, észbontó akciójelenetek, amelyekben az egyébként is nagyszerű Theron meggyőzően halálosnak ígérkezik. Az meg, hogy a filmben még a csinos Sofia Boutellával, a Kingsman pengelábú bérgyilkosával is intim viszonyba kerül, külön jó nézni. Pluszpont jár a zenei választásért, már csak ezért is hipermenő az új kedvcsináló:

Theron és Boutella mellett James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és James Faulkner mellékszereplésével forgatott Atomic Blonde július 28-án debütál az amerikai mozikban, reméljük hozzánk is elér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik