Kultúra

Szinkronosan is földhöz vág az Assassin’s Creed utolsó trailere

Az egyszer biztos, hogy látvány és akciók tekintetében erős lesz a játékadaptáció.

Miután már rendesen benne járunk a decemberben, az év vége legnagyobb dobásának ígérkező Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet mellett az Assassin’s Creed bemutatója is vészesen közeleg, ezért a produkciót készítő és forgalmazó 20th Century Fox is bevet mindent, amit csak lehet, hogy fokozza a rajongók várakozását. Ennek érdekében a már eddig érkezett tucatnyi előzetes, tv-szpot és filmklip után most még kiadták a harmadik, egyben utolsó trailert is filmhez, amelynek mostanra elkészül a magyar változata.

A film sztorija szerint a Michael Fassbender által megformált Callum Lynch nevű főhőst egy nap titokzatos alakok elrabolják, majd az előzetesben is látható Animus nevű gépre csatlakoztatják, amelyen keresztül újra átélheti az egyik orgyilkos őse, Aguilar emlékeit. Ezt követően a civilben egyszerű pincér Lynch számára is világossá válik, hogy azért választották éppen őt, mert visszautazva az időben és Aguilar bőrébe bújva megtalálhatja azt “Az Éden Almájaként” emlegetett műtárgyat, amely után a fogva tartói ácsingóznak.

Az ugyancsak a kétszeres Oscar-jelölt Fassbender főszereplésével forgatott Macbethet is jegyző Justin Kurzel rendezésében készült játékadaptációban az egyaránt Oscar-díjas Marion Cotillard és Jeremy Irons, továbbá Ariane Labed, Michael Kenneth Williams és a háromszoros Golden Globe-jelölt Brendan Gleeson játsszák a mellékszereplőket.

Az Assassin’s Creed december 29-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik