Kultúra

Szenzációs kisfilm érkezett az Assassin’s Creed-mozihoz

A játékadaptáció forgatásába betekintést nyújtó videóban a filmből is rengeteg új pillanatot láthatunk.

Miután a 20th Century Fox stúdió májusban végre közzétette az Assassin’s Creed első előzetesét, mostanra megjelent az adaptáció első olyan kisfilmje, amely egyszerre ad ízelítőt a forgatásból és magából a filmből is, miközben a készítők is megszólalnak benne.

A produkció cselekménye szerint a Michael Fassbender által megformált Callum Lynch nevű főhőst egy nap titokzatos alakok elrabolják, majd az előzetesben is látható Animus nevű spéci gépre csatlakoztatják, amelyen keresztül újra átélheti az ősei összes emlékét. Ezt követően a mindaddig értetlenkedő, civilben pincér Lynch számára is világossá válik majd, hogy azért választották éppen őt, mert a felmenői javarészt mind bérgyilkosok voltak, akik annak idején elrejtettek valahová egy felbecsülhetetlen értékű műtárgyat.

Az ugyancsak Fassbender főszereplésével forgatott Macbethet is jegyző Justin Kurzel rendezte játékadaptációban az Oscar-díjas Marion Cotillard és Jeremy Irons, továbbá Ariane Labed, Michael Kenneth Williams és Brendan Gleeson fogják játszani a mellékszereplőket. Az Assassin’s Creed december 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik