Kultúra

Várod a Trainspotting 2-t? Akkor ezt a videót látnod kell!

Megérkezett a kultfilm folytatásának első előzetese, amelyben végre ismét együtt látható a banda.

Május óta tart a Trainspotting 2 forgatása, amelyről már korábban is érkeztek érdekes fotók, azonban a filmből képsorokat a mai napig még nem láthattunk. Ennek a (nem mondom, hogy tarthatatlan, de szomorú) állapotnak vetett most véget a lent látható első teaser trailer, amelyben valahára megpillanthatjuk, miként fest együtt a mában az Ewan McGregor (Mark Renton), Jonny Lee Miller (Simon “Betegsrác” Williamson), Ewen Bremner (Daniel “Spud” Murphy) és Robert Carlyle (Francis Begbie) alkotta flúgos társaság.

Jóllehet a pontos cselekmény egyelőre nem ismert, a Trainspotting 2 részben Irvine Welsh Pornó című regényén fog alapulni, amelyet a skót író a Trainspotting folytatásaként jelentetett meg még 2002-ben. Az tíz évvel az első rész után játszódik és dióhéjban arról szól, hogy a csalóként, striciként, férjként, apaként és üzletemberként is megbukott Betegsrác váratlanul egy olyan lehetőséget kap, amely az utolsó esélyt jelenti számára kikeveredni kudarcaiból: egy pornófilmet kell megrendeznie és sikerre vinnie. A feladatot persze nem képes egyedül megoldani, ezért felkeresi a régi haverját, Rentont, hogy segítsen neki összeszedni az egykori bandát. Igen ám, csakhogy hamarosan kiderül, az évek során Begbie és Spud is annyira meghülyült, hogy immáron lehetetlen irányítani őket.

Az Oscar-díjas Danny Boyle rendezésében készülő Trainspotting 2 a legendás alapfilm 21. évfordulója előtt egy hónappal: 2017. január 27-én fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik