Kultúra

A tévében: ügynökök, nehézfiúk

Ma akkor összetrombitálunk minden nehézsúlyú, feketeöves kemény legényt, hogy a pénteket igazán acélossá tegye.

Elsőként a Hajszál híján-ban Gene Hackman a Los Angeles-i ügyészség emberének kell a maffiaper koronatanúját átszállítania A-ból B-be. Ez nem lesz egyszerű, mivel egy olyan vonatot akarnak erre a célre felhasználni, amelyen az érintett maffia emberei is megtalálhatóak. 19:00, Film+

John McClane, azaz Bruce Willis ismét atlétára vetkőzik a Még drágább az életed!-ben, melyben ezúttal egy repülőtér-túszejtéssel kell megbirkóznia. A maffia emberei ezúttal egy drogbárót szeretnének szabadon látni, akit nem más alakít, mint Árpád, azaz Franco Nero. 21:15, Cool.

Steven Seagal sem tétlenkedhet, ha a szekrények vannak soron, a Terror a tenger alatt-ban egy tengeralattjárón kéne rendet vágnia (szó szerint), a jobbján Vinnie Jonesszal, a valaha volt egyik legdurvább futballjátékossal (még wimbledoni korában videón mutatta meg, hogy kell durván, alattomosan szerelni) – figyelem, agymosott kommandósok ellen. 22:10, RTL Klub.

De ha már szupererőre is szükség van, technikára és rejtőzködésre, akkor itt már csak Batman segít. Batman ugyanis visszatér, mert fel kell vennie a versenyt a Pingvinnel, aki polgármester akar lenni Gotham Cityben, és még a rejtélyes Macskanő is bonyolítja a képet. Tim Burton második Batman-próbálkozása Michael Keatonnal, Christopher Walkennel, Danny de Vitóval és Michelle Pfeifferrel 22:15-től a Viasat3-on. 

CIA-ügynök is kell a tánchoz, Cuba Gooding Jr. megfelelő a célra: hideg, de tud szenvedélyes is lenni, eltökélt. Igaz, amikor kéne, nem tud segíteni: az elnök a karjai közt hal meg egy merénylet után. De a gyilkosok felkutatásában még bőven tud segíteni egy csinos riporternőnek. Döntő játszma, Film+, 23:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik