Nagyvilág

Pornóvideót osztott meg Twitter-oldalán egy konzervatív keresztény amerikai szenátor (18+)

A mélyes vallásos texasi Ted Cruz közösségi oldalán a like-olt posztok között jelent meg a kemény szexvideó.

Nagyot megy ma a közösségi oldalakon, különösen a Twitteren Ted Cruz texasi szenátor, miután egy kétperces pornóvideó jelent meg a Twtter-oldalán, a like-ok között. A republikánus politikus oldala a szexvideókat posztoló @SexuallPosts egyik Twitter-üzenetére nyomott egy kedvelést, és az így mindenki számára láthatóvá vált Cruznál is.

A keresztény erkölcsösséget nagyon komolyan vevő Cruz oldaláról ugyan nagyon gyorsan eltüntették a posztot, de persze akkor már késő volt. Többen is megörökítették az oldalt, amikor még megnézhető volt ott a pornóvideó. Amin egyébként azt látni, ahogy egy nő hazatérve egy szeretkező párt talál a kanapéján, amire úgy reagál, hogy maszturbálni kezd.

(Ted Cruz önjellemzése Twitter-oldalán: “Két gyermek apja, @heidiscruz férje, a szabadság harcosa.”

A szenátor szóvivője gyorsan reagált az esetre, közölve, hogy a Cruz oldalára „korábban kiposztolt sértő tweetet a munkatársak eltávolították, és jelentették a Twitternek”. Amire viszont többen is felvetették, hogy a kérdéses videót nem megosztották az oldalon, hanem az oldal like-olta.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan ki is nyomta a like-ot. Cruz munkatársai erről egyelőre nem nyilatkoztak. De arra kevés esély látszik, hogy a válaszuk az lesz, hogy maga a szenátor volt aki kedvelte a pornóvideót. Jó eséllyel úgyis „az fog kiderülni”, hogy Cruz egyik munkatársa a felelős az esetért, esetleg majd megpróbálkoznak egy hackelős magyarázattal.

Az eset egyébként még annak ellenére is felrobbantott a Twittert, hogy az helyi idő szerint éjfél körül történt. És egymás után kezdtek el megjelenni az pornókedvelésen jót derülő Twitter-üzenetek.

„Ted Cruz, ahogy reggel felkel, és ránéz a Twitterre.”


„Én, amikor Ted Cruz elkerülhetetlen közleményére várok, ami szerint meghekkelték Twitter-oldalát.


„A nő Ted videójából, és a felesége.”

“Ted Cruz most a Twitteren.”

Természtesen a PornHub sem tudott elmenni az eset mellett: „Ööö, kell egy prémium tagság?? Ismerek egy fickót” – írta a legnagyobb szexoldal a Twitter-oldalán.

És a Sexuall Posts is hamar reagált. Egy posztban megköszönték a szenátornak, hogy megnézte a videójukat, majd gyorsan át is írták saját maguk jellemzését: „Kövess minket Ugyanazért a Pornóért, Amit @TedCruz Néz”.

A Ted Cruz (oldala) által kedvelt pornóoldal megköszönte a szenátornak a reklámot.

És akkor zárásként említsük meg, hogy még 2012-ben a Politico úgy jellemezte Ted Cruzt, mint „a közösségi média mestere”, aki jó példája annak, hogyan kell jól kihasználni a közösségi oldalakat a politikai előrejutás érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik