Nagyvilág

Adományokat akart lopni, belehalt a kőgazdag nő

Holtan találtak egy nőt egy adománygyűjtő konténernél január 6-án, hétfőn reggel fél kilenckor a pennsylvaniai Mount Carmelben. Az 56 éves Judith Permar keze beszorult a ruhagyűjtő bedobónyílásába, amit úgy terveztek, hogy az adományokat be lehessen dobni rajta, de kiszedni nem. Az alacsony nő a karjánál fogva lógott, lábai a levegőben.

Az alacsony nő egy hokedlin állt, ami összetört alatta. A csuklója és a  karja eltört, és beszorult a nyílásba. „Zsákokat próbált kihalászni a konténerből” – nyilatkozta Brian Hollenbush, városi rendőrkapitány. Az ügyről elmondta még, hogy a közelben megtalálták a nő kocsiját, egy Hummer terepjárót, aminek járt a motorja. Permar hajnali kettőkor érkezett a konténerhez, majd hat és fél órán keresztül lógott a karjánál fogva, mire megtalálták. A boncolás szerint a halálát a trauma, és kihűlés okozta.

A rendőrkapitány személyesen is ismerte az áldozatot, és nagyon kedves nőként írta le. „Ez egyáltalán nem olyasmi, amire vele kapcsolatban számítottam” – nyilatkozta.

(Philly.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik