Nagyvilág

Mozgólépcsőbe szorult egy egyéves kisfiú karja

Az eset hol máshol is történhetett volna, mint Kínában.

Egy nappal azután, hogy egy kínai nőt halálra zúzott egy mozgólépcső egy kínai bevásárlóközpontban, újabb hasonló balesetről érkezett hír az ázsiai országból. Most Guangxi tartományban található Wuzhou város egyik bevásárlóközpontjában szedett áldozatot egy mozgólépcső, ami egy egyéves kisfiú karját rántotta be – jelentette a helyi sajtó.

 
Fotó:Sina 

A beszámolók szerint a kisfiú a nagymamájával utazott a lépcsőn, és azután szorult be a bal karja a szerkezetbe, hogy elesett. Egy helyi boltos elmondása szerint a mostani baleset nem a mozgólépcső hibája okozta, hanem a nagymama gondatlansága.

 

A helyszínre hamar kiértek a mentősök és tűzoltók, akik feszítővasak és egy hidraulikus olló segítségével szedték szét a lépcsőt, hogy kiszabadítsák a kisgyerek karját. A beszámolók szerint öt perc alatt sikerült kimenteni a gyereket, akinek a baleset miatt eltört a karja, és ujjai elfeketedtek és csurom véresek voltak. A gyereket kórházba szállították, de pontos állapotáról nem közöltek információkat.

 

Az eset után a város tűzoltósága a hivatalos kínai közösségi oldalán küldött ki figyelmeztetést, hogy mindenki vigyázzon, amikor mozgólépcsőn utazik, kiemelve, ne hagyják, hogy a gyerekek játszanak azokon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik