Nagyvilág

Pitbullra bízta a csecsemőt, majd kocsmázni ment

Pitbull (pitbull)
Pitbull (pitbull)

A 41 éves amerikai férfira barátnője bízta rá a tíz hónapos csecsemőt, amikor dolgozni ment. Az apapótlék viszont inkább inni ment, a kisgyereket pedig a kutya gondjaira bízta.

A floridai Palm Coast városában élő James Irvine-t letartóztatták, és gyerekelhanyagolás miatt emeltek ellene vádat, miután kiderült, hogy a kutyára hagyta barátnője csecsemőjét – jelentette a helyi sajtó. Az NBC Miami információi szerint az anya többször is hiába kereste telefonon a férfit, aki, amikor végül mégis felvette, csak annyit közölt, hogy meccset néz. Miközben igazából a sörösüvegek alját nézegette egy közeli kocsmában.

A nő állítása szerint, amikor hazaért, a férfi éppen a garázsajtón keresztül próbált meg bejutni a házba, és közben még össze is vizelte saját magát. Irvine elismerte, hogy a gyerekvigyázás helyett kocsmázott, de közölte barátnőjével, hogy a csecsemő nem volt magára hagyva, hiszen ott volt a pitbull, aki vigyázott rá. A beszámolók szerint azonban a gyerek zárt ajtók mögött volt egy szobában, a kutya pedig az ajtón kívül. A csecsemő kétségbeesett sírt, amikor anyja hazaért.

Az NBC Miami közlése szerint a kocsma egyik munkatársa megerősítette, hogy hat üveg sört szolgált fel aznap este Irvine-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik