Nagyvilág

Megvert egy 74 évest, mert „öreg volt”

ököl (ököl, verekedés)
ököl (ököl, verekedés)

A 32 éves férfi egy amerikai gyorsétterem mosdójában verte össze áldozatát, majd nem is értette, hogy miért keresik őt a rendőrök.

„Ezt teszem az öregekkel” – mondta a támadó, miután fejen csapta a mosdó ajtajával az idős férfit, aki az ütés erejétől a földre került. Amikor pedig az áldozat megpróbált feltápászkodni a WC padlójáról, támadója ismét nekicsapta az ajtót, majd kiment a helyiségből, közölve a megvert öreggel: „ezt azért csináltam, mert öreg vagy” – jelentette a Red Bluff Daily News, a helyi rendőrségre hivatkozva.

A kaliforniai Red Bluff városában történt eset kér résztvevője a rendőrség szerint korábban még soha nem találkozott egymással, és a verésnek semmi más oka nem volt, mint amit a támadó, Russel Rodgers közölt áldozatával.

A 32 éves férfit még aznap este sikerült elfognia a helyi hatóságoknak. Rodgers még meg is könnyítette a rendőrök dolgát, amikor maga hívta fel a megyei seriff hivatalát, hogy megtudja, miért keresték. A férfit sikerült rávenni arra, hogy egy benzinkútnál találkozzon egy rendőrrel, és végül ott tartóztatták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik