Nagyvilág

Egy utolsó füves cigit kért a bírótól

marihuana(210x140)(2).jpg (marihuána, )
marihuana(210x140)(2).jpg (marihuána, )

A drogterjesztéssel vádolt fiatal letartóztatása után kért egy marihuánás cigarettát az ügyét tárgyaló bírónőtől az Egyesült Államokban.

“Nem. Nem kaphat még egy utolsó cigit a régi idők kedvéért” – jelentette ki a kéréstől teljesen ledöbbent bírónő, aki a helyi sajtónak elmondta: pályafutása alatt még soha nem találkozott ilyen kivánsággal. A 19 éves vádlott azután lepte meg a szokatlan kéréssel, hogy a bírónő felajánlotta neki: ha leszokik a füvezésről, megúszhatja a börtönt – írta a cincinnati.com.

A fiatalt drogterjesztéssel vádolják a hatóságok, amiért akár 11 évig tartó börtönbüntetéssel is sújthatják. Amikor azonban amikor a bíró, Melba Marsh felajánlott a lehetőséget, hogy mindezt megúszhatja, ha részt vesz egy leszoktató programon, Damaine Mitchell csak huzakodott. A bíróság előtt elmondta, hogy tíz éves kora óta füvezik, és nem fogja tudni letenni, és hiába kapott újabb és újabb határidőket, mind visszautasította, közölve, hogy “nincsen kedve hozzá”.

Végül kész volt beadni a derekát, egy feltétellel. A feltétele pedig az volt, hogy bírósági engedéllyel elszív még egy utolsó cigit.

Ügyének tárgyalását később folytatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik