Nagyvilág

Strauss-Kahn új lakásba költözött, unatkozik

Az illetékes New York-i bíróság talált egy megfelelő másik lakást a szexuális bűncselekménnyel vádolt Dominique Strauss-Kahnnak.

Az IMF volt vezérigazgatója szerda este már el is költözött az elegáns polgári házba, ahol továbbra is házi őrizet alatt lesz.

Strauss-Kahnnak a múlt héten el kellett költöznie Upper East Side-i lakásából, mert annak lakói tiltakoztak a házi őrizet és az állandó médiajelenlét miatt. Azóta ideiglenesen a Wall Street közelében, egy toronyházi lakásban lakott. A bíróság ettől az épülettől másfél kilométerre, Tribecában talált neki egy alkalmas házat – közölte egy meg nem nevezett forrás, aki beavatott volt a lakáskeresésben.

Tribeca Manhattan egyik legelegánsabb negyede. A vörös téglás, négy hálószobás, öt fürdőszobás ház egy macskaköves utcában van, ráadásul közel a bírósági épülethez, amelyben majd a volt IMF-vezető elleni büntetőper tárgyalásai lesznek. Strauss-Kahn ügyvédje, William Taylor szerdán azt mondta újságíróknak, hogy ügyfele “jól van”, de “nem nagyon tudja elfoglalni magát, unatkozik”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik