Közélet

Videón, ahogy megrohamozzák a herceghalmi polgármestert

Petkó Gergely Ricsi
Molnár Zoltán
Petkó Gergely Ricsi, Molnár Zoltán

2016. 02. 24. 14:19

Korábban a témában:

Riportereink a hivatal melletti gyógyszertárban érték utol, éppen vásárolt valamit, amikor észrevették. Erdősi megpróbált elmenekülni, de közben válaszolt néhány kérdésre. Például, hogy miért szakított a Fidesszel, és hogy a felesége kapott-e pénzt az MSZP-t blokkoló, Nemzeti Választási Irodánál elsőként leadott kérdéséért.

Kedd reggel 15-20 kopasz férfi és egy idős nő mattolta a magyar demokráciát, amikor az MSZP előtt adtak le népszavazási kérdést a Nemzeti Választási Irodánál. Azóta kiderült, a győztes kérdező Erdősi Lászlóné volt, akinek a férje Erdősi László, Herceghalom polgármestere. A csata krónikájáról bővebben itt olvashat!

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Barátja csalta Szíriába a 16 éves svéd lányt
Budapest, 2016. február 23.
A vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdés benyújtására várakozók csoportja Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda épületében 2016. február 23-án. Hátul, középen Nyakó István MSZP-s politikus, volt országgyûlési képviselõ. A párt újra megpróbálja benyújtani a Nemzeti Választási Irodánál a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdését, miután a Kúria ma dönt arról, átengedi-e az elõtte fekvõ, a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdést.
MTI Fotó: Szigetváry ZsoltBotrányos népszavazási kérdés: Orbán semmi értelmeset nem tudott mondani