Közélet

Népszavazás: az idős nő kísérője és a Fradi-elnök Kubatov titkára osztálytársak voltak

Nem elég, hogy Erdősi László András herceghalmi polgármester felesége az az idős nő, aki egy kopaszokból álló csoport segítségével beelőzte az MSZP-t kedden reggel a Nemzeti Választási Irodában, de az Index időközben azt is kiderítette, hogy a nő kísérője több szállal is kapcsolódik a Ferencvároshoz és a Fideszhez is.

Varró a portál szerint közeli ismerőse Petrőczy Dánielnek, a XVII kerületi önkormányzat egyik fideszes képviselőjének. Ráadásul Varró és Kubatov titkára, Kindlovits Máté gimnáziumi osztálytársak is voltak.

A Pál Apostol Katolikus Gimnáziumban az osztályfőnökük Riz Levente volt, aki most a XVII. kerület fideszes polgármestere. És ugyanebben az iskolában érettségizett Petrőczy Dániel is.

A portál utolérte Petrőczyt, ő azt mondta, fogalma sincs, mi történt a Nemzeti Választási Irodánál, nem hallott semmit és a híreket sem olvasta, mert egész nap dolgozott. Azt nem tagadta, hogy Varró közeli ismerőse.

Kubatov titkára, Kindlovits Máté is elismerte, hogy volt Varró Ádám nevű osztálytársa, de állítása szerint már vagy két éve nem látta. Ő is azt mondta, nem tudja, mi történt az NVI-nél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik