Üzleti tippek

Bővült a Republic csapata

Két ügyfélkapcsolati munkatárs csatlakozott a Republic Grouphoz. A szakemberek korábban a Photo Hallnál, illetve a McDonald’s-nál dolgoztak.

A frissen kinevezett senior account director, Galambos Tamás a PhotoHall marketing igazgatói posztját cserélte a Republicra, előtte 5 évig a LeoBurnett csapatát erősítette. Galambos az IBS marketing-kommunikációs szakán végzett, közgazdász diplomával rendelkezik, ezt egészíti ki egy nemzetközi IAA diploma.
Olyan márkákon dolgozott, mint a Marlboro, a Djuice, az Old Spice, a Levi’s, az L&M, vagy a különleges kihívásnak számító Trafó Kortárs Művészetek Háza. Részt vett az Eve Superslims piaci bevezetésében, ahol Magyarország pilot piacnak számított és közreműködött annak a márkaötletnek a kitalálásában és megvalósításában, ami máig az Arany Ászok imidzsét adja.

Szamos Gábor senior account manager eddig a McDonald’s marketing csapatában dolgozott. A közgazdász végzettségű szakember korábban a Philip Morris-nál dolgozott a Management Trainingship Program keretében és többek között a Marlboro brand csapatában is megfordult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik