Pénzügy

Őszi állásbörze Szegeden

A börzén több mint 30 kiállító várja nemcsak az álláskeresőket, a friss diplomásokat, de a gyakornoki programok iránt érdeklődőket is. Az állásbörzét egy felkészítő nap előzi meg, amelyen előadásokkal, gyakorlati foglalkozásokkal és tapasztalt HR-szakemberek közreműködésével szeretnének segítséget nyújtani a szervezők, az egyetemi Karrier Iroda munkatársai ahhoz, hogy a hallgató felvértezhesse magát a munkaerőpiac által elvárt kompetenciákkal, készségekkel.

A Szegedi Tudományegyetem Őszi Állásbörzéjét október 17-én rendezik meg a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Lesznek próbainterjúk, próba AC, illetve „Hol érdemes állást keresni”, „Friss diplomásként a munkaerőpiacon” témákban egy fejvadász beszél, lesz állásinterjú és béralku, valamint megismerhetik egy multinacionális cég kiválasztási módszereit.


A börzén a Karrier Iroda is saját standot állít. Előzetes jelentkezés alapján grafológiai elemzésen lehet részt venni, valamint a Randstad szakembereinél kompetencia- és nyelvi tesztek kitöltésére is lehetőség lesz, helyszíni értékeléssel. Ezekre e-mailben lehet jelentkezni.


Cégelőadások


Több cég is előadást tart, reggel kilenctől félóránként egy-egy prezentáción vehetnek részt az érdeklődők. Itt szemtől szemben feltehetik a hallgatók a kérdéseiket a konkrét munkakörökről vagy az adott cég kultúrájáról.


9.30-9.50 órakor: CIEE Exchanges, INC.
10-10.20 órakor: Hungaricum Csoport (Innov – HBF)
10.30-10.50 órakor: Profi Power Kft.
11-11.20 órakor: Exxon Mobil
11.30-11.50 órakor: Randstad Hungary Kft.
13-13.20 órakor: GHF Kereskedelmi Kft.
13.30-13.50 órakor: Linamar Hungary Nyrt.
14-14.20 órakor: Szilánk Csoport
14.30-14.50 órakor: Trenkwalder-Multiman
15-15.20 órakor: DARFT Regionális Fejlesztési Ügynökség

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik