Gazdaság

Az Emirates lett a Világ Legjobb Légitársasága

Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards for Airlines díjátadón. A légitársaságot a fődíj mellett négy másik díjjal – a Legjobb Nagy Légitársaság a Közel-Keleten és Afrikában, a Legjobb Economy Osztály, a Legjobb First Osztály és a Világ Legjobb légitársaságai – Top 10 – is elismerték.

A TripAdvisor idén először díjazta külön kategóriában a légitársaságokat a Travelers’ Choice®Awards-on. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak.

Az Emirates a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amely kiterjedt hálózatában immár 6 kontinens 83 országában 155 célállomást kínál az utasoknak. Az egyik legfiatalabb szélestörzsű flottát működtetve a világ első és egyetlen légitársasága, amely kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló utasszállító flottával rendelkezik.

A légitársaság egy többmillió dollár összértékű fejlesztési programot jelentett be a közelmúltban, amelynek keretében júliustól a zászlóshajónak számító A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul. Nemrégiben számos exkluzív terméket vezetettek be a First és Business osztályon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik