Gazdaság

Budapesten toboroz pilótákat az Emirates

Tapasztalt pilótákat keres a világ egyik legnagyobb, dubaji-központú légitársasága. Az Emirates Európai Pilótatoborzó Roadshow-jának budapesti állomásán várja a leendő kollégákat.

Az Emirates a hálózatában található célállomások bővülésével, valamint az utasforgalom folyamatos növekedésével indokolta közleményében, hogy ismét tapasztalt pilótákat keres a világ egyetlen kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló flottájának pilótafülkéibe.

A tudnivalók

Összesen 3 tájékoztatót tartanak a Mercure Budapest Buda hotelben (1013 Budapest, Krisztina Körút 41-43.): március 21-én 10:00 órakor és 14:00 órakor, valamint március 22-én 10 órakor. Minden érdeklődő, aki szeretne egy professzionális és multikulturális fedélzeti személyzet tagja lenni, előzetes regisztráció nélkül részt vehet az eseményen. Azok, akik személyesen nem tudnak megjelenni a roadshow-n, online is kitölthetik a jelentkezési lapjukat a cég weboldalán.

A kiválasztott pályázóknak az Emirates egy online kiválasztási folyamat során megadja a lehetőséget, hogy az első körös interjúra és értékelésre az otthonukban kerüljön sor, egy számukra megfelelő időpontban.

Bárki előtt, aki megfelel az Emirates weboldalán is megtalálható alkalmassági követelményeknek, nyitott az út, hogy az Emirates csapat tagja legyen – hangsúlyozzák. A tapasztalt pilótáktól többek között kiváló angol nyelvtudást várnak el (szóban és írásban), valamint azt, hogy jó legyen az egészségük és a fizikai állapotuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik