Szórakozás

Gáspár Bea: Soha senki nem értékelte azt, hogy felnőtt mellettünk kettő gyerek, épen, egészségesen

TV2
TV2
Úgy véli, férjével a humor mellett egy fontos értéket is közvetítenek.

A minap a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy 14 év után ismét valóságshow készül a Gáspár család életéről. A Győzike Show annak idején 2005 és 2010 között futott az RTL Klubon, ezúttal viszont a TV2-n indul hasonló reality, Gáspárék címmel.

Mi vagyunk a magyar média kérdőjelei, akikről soha senki nem tudta eldönteni, hogy igaz, vagy nem igaz. És ez maradjon is így, mert mi azok maradunk: egy álló kérdőjel

– fogalmazott családjukkal kapcsolatban Gáspár Bea a Tények Pluszban.

A riportban a showman kifejtette, szerinte mivel már megöregedtek, a műsor új koncepcióval működik majd, felesége viszont nem értett egyet vele, mondván: úgy véli, az ember alapjáraton nem változik, és ők ketten ugyanolyan viccesek lesznek, mint amilyennek a 2000-es években megismerhették őket a nézők. A téma kapcsán viszont kiemelte, hogy a humor mellett úgy véli, egy fontos értéket is képvisel a családjuk.

Olyan szinten tudunk új szintre hozni dolgokat, ami az elején az emberekből idegenkedést, sőt ellenérzést vált ki, de mindenféleképpen van egy olyan dolog ebben a »Gáspár család-szindrómában«, ami értékelendő. És soha senki nem értékelte azt, hogy felnőtt mellettünk kettő gyerek, épen, egészségesen

jelentette ki, férje pedig a következőkkel egészítette ki a szavait:

A szülők nem lettek alkoholisták, nem lettek kábítószeresek. Az, hogy az apa pánikbeteg, meg gyógyszert szed, Istenem! Ó, de nagy dolog! De nem mentünk szét!

A Romantic frontembere arról is beszélt az interjú során, hogy a Győzike Show óta közel 60 kilót fogyott, így mint mondta, ha lenne a Hungarian Next Top Modelnek férfi verziója, biztosan jelentkezne a műsorba.

En mennék, mert a pacek még mindig bjútiful, és az is lesz egy darabig!

–  tette hozzá.

Kapcsolódó
A TV2 realityt készít Gáspár Győzőről és családjáról
14 év után folytatódik a Győzike Show.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik