Gazdaság

Fideszes képviselő fia lett a NAV-vezér Békésben

nav(2)(960x640).jpg (Array)
nav(2)(960x640).jpg (Array)

Az Együtt Békés megyei szervezetei tiltakoznak Kovács Tamás kinevezése ellen a NAV Békés Megyei Igazgatósága élére. Az Együtt szerint Kovácsot nem rátermettsége és felkészültsége alapján választották ki, hanem mert a helyi fideszes országgyűlési képviselő fia

Pályáztatás nélkül, átláthatatlan szempontrendszer alapján – mellőzve a szakmai, előtérbe tolva a politikai szempontokat – Kovács József fideszes országgyűlési képviselő fiát Kovács Tamást nevezték ki a NAV Békés Megyei Igazgatósága élére tegnap – közölték.

Totális politikai befolyás alá kerülhet a NAV az Együtt szerint

Az Együtt szeretné tudni, hogy a sem számviteli, sem könyvelői, sem adójogi ismeretekkel, sem szakmai gyakorlattal nem rendelkező fiatal ügyvédet az apja politikai befolyásán túl ki, és miért találta alkalmasnak erre rendkívül fontos posztra?

Az Együtt szerint ez ugyanannak a folyamatnak folytatása, ami a NAV totális politikai irányítás alá helyezésével kezdődött, amikor az adóhatóságot a Nemzetgazdasági Minisztériumba olvasztották, az élére a hithű orbánista Tállai Andrást nevezték ki, a regionális igazgatóságokat pedig megszüntették.

A Fidesz–KDNP által foglyul ejtett és megszállt államban nem a rátermettség és a felkészültség számít, hanem a politikai és családi kapcsolatok. Felháborítónak tarjuk a történteket, amely jól mutatja, minden arányérzéket elvesztette a valóságtól teljesen elszakadt Fidesz–KDNP.

Az Együtt Békés megyei szervezetei a tiltakozás több formáját megelőlegezik és fenntartják, ehhez pedig más pártok és civilek támogatását is várják. Figyelem, jövünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik