Élet-Stílus

Nagyon gusztustalan szendvicset kapott a McDonald’s-ban

Túl gyors volt az egyik új-zélandi gyorsétterem.

Phillip Blake nem lakott jól a McDonald’s-ban.  Az új-zélandi férfi az egyik aucklandi gyorsétteremben két csirkés burgert rendelt, és már az egyik felénél tartott, amikor fura ízt érzett a szájában. Akkor megnézte alaposan a húst mindkét szendvicsben.

Ez a látvány fogadta:

Facebook

A Newshub-nak elmesélte, hogy a helyi étteremben elnézést kértek tőle, és vissza is fizették az ételek árát, de ő annyira felhúzta magát, hogy hazament, és a szendvicsről készült fotót feltöltötte a McDonald’s Facebook-oldalára, a következő kulturált panasz kíséretében:

Miféle k*baszott idióták dolgoznak a McDonald’s-nál? Ez nyers csirke!”

Az étterem utána hivatalosan is reagált: a közleményből kiderül, hogy az évi több mint 30 millió rendeléshez képest kevesebb mint 20 alkalommal érkezett hozzájuk nem eléggé átsült ételekre vonatkozó panasz.

Az NZHerald szerint az aucklandi gyorsétteremben azonnal vizsgálatot indítottak, még a biztonsági kamera felvételeit is megnézték, hogy kiderüljön, hogy kerülhetett nyers hús a szendvicsbe (ami ugye, amellett, hogy elég undorító, a szalmonellától kezdve számos kellemetlenséget is okozhat). Az első ellenőrzések után közölték: úgy tűnik, jelen esetben „emberi tévedés” történhetett.

Phillip Blake nem lakott jól a McDonald’s-ban. De az említett közlemény után megbocsátott a gyorsétteremnek és eltávolította a bejegyzését a Facebookról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik