Élet-Stílus

Rosszul lett a nő, amikor meglátta haldokló apja fotóját egy cigisdobozon

Sokkot kapott a 42 éves Jodi Charles, amikor egy doboz Amber Leaf márkájú cigaretta dobozán meglátott egy fotót, ami az apjáról készült a kórházi ágyán. A képen, aminek célja, hogy elrettentse az embereket a dohányzástól, a férfi eszméletlenül fekszik, a szájából egy cső lóg ki.

„Száztíz százalékig biztos vagyok benne, hogy soha nem egyezett bele ilyesmibe” – mondja a brit nő az apjáról David Rossról, aki 2015-ben, 66 évesen halt meg.

Bár Ross valóban dohányos volt, nem amiatt halt meg. A volt mentősofőrnek csontvelőproblémái, szeptikémiája, és limfómája volt, amik miatt tíz hónapot töltött kórházban, és három alkalommal is életmentő gépekre kapcsolták. Jodi szerint egy ilyen alkalommal fotózta le valaki az apját, anélkül, hogy tudott volna róla.

A cigarettásdobozokon szereplő, elrettentő képekért felelős Európai Bizottság azonban azt közölte, hogy bár valóban felfedezhető hasonlóság, azon a fotón nem David Ross látható. A Bizottság a személyiségi jogok védelme miatt nem adhatja ki a férfi nevét, de biztosították Jodit, hogy nem az apja az, illetve, hogy mind a 42, dohánytermékekre szánt fotót engedéllyel használják.

A nő azonban nem hisz nekik, azt mondja, ő és az anyja is biztosak benne, hogy David Ross van a képen.

„Húsz éven át én vágtam apám haját, pontosan ismerem az arca minden egyes négyzetcentijét” – mondta Jodi, majd hozzátette, hogy bár már sikerült megbékélnie az apja elvesztése miatti gyászával, a cigisdoboz újra felkavarta az érzelmeit.

(via LadBible)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik