Élet-Stílus

Halála előtt szívszaggató üzenetet hagyott szüleinek a hatéves kisfiú

A ritka agyi fertőzést, amiből nem tudott meggyógyulni, édesanyja szerint homokozás közben kapta el.

Alig egy hónappal azután, hogy jelentkeztek nála az első tünetek, a hatéves georgiai kisfiú, Leland Shoemake belehalt ritka agyi fertőzésébe. A kisfiú édesanyja azt mondja, sokáig az orvosok sem tudták, mi baja lehet, így először agyhártyagyulladás miatt kezdték kezelni. „Csak két héttel ezelőtt, mikor kórházba került, tudtuk meg, hogy az agyát egy ritka amőba, az úgynevezett Balamuthia mandrillaris támadta meg.”

Az édesanya, Amber szerint a diagnózist követően az orvosok minden létező gyógymódot kipróbáltak, de végül mégsem tudtak segíteni a kisfiún. Ahogy az a Leland GoFundMe oldalára felkerült bejegyzésekből kiderült, a fiúcskát az utolsó napokban állandó fejfájás kínozta, magas láza volt, emellett képtelen volt egy pontra fókuszálni.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Amber azt is elmondta, fia valószínűleg a kinti játék közben fertőződött meg az amőbával. „Imádott a homokozóban játszani. Az volt a mindene. Álmomban se gondoltam volna, hogy egyszer épp a kedvenc elfoglaltsága szakítja majd el végleg tőlem” – nyilatkozta könnyek között az anya, majd hozzátette, fia halálával egy világ omlott össze benne.

üzenet

A megtört szülőknek csak az a szívmelengető üzenet jelenthet némi megnyugvást, amit a kórházból hazaérkezve kisfiuk asztalán találtak. A kis papíron, melyre Leland egy nagy piros szívet rajzolt, az állt: „Még mindig veletek vagyok…Nagyon köszönöm apa, anya…Szeretlek benneteket. Isten veletek.” Amber azt mondja, a kis üzenet teljesen meglepte őket. „Fogalmunk sincs, mikor írhatta. Az biztos, hogy nem szólt róla” – árulta el Amber.

 

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik