Élet-Stílus

Huszti szerint nem játszhat többé a válogatottban

Huszti Szabolcs, az orosz bajnokságban győztes Zenit magyar labdarúgója a Nemzeti Soportnak adott interjújában elmondta, nem hisz abban, hogy még egyszer bekerül a nemzeti csapatba.

„Hogyne szeretnék. A legnagyobb dolognak tartom, ha valaki magára öltheti a címeres mezt. Ötvenegyszer sikerült, tudom, milyen érzés. Talán jobban is tudom, mint egyesek. Egyszer már kifejtettem az aggályaimat a kapitány úrnak, részemről lezártnak tekintem ezt az ügyet. Nekem nem kell könyörögni, én sem könyörgök senkinek” – mondta Huszti a Nemzeti Sportnak adott interjújában arra a kérdésre: szeretne-e újra válogatott lenni.

A Zenittel orosz bajnokságot nyert futballista – aki szeptemberben nyílt levélben fejtette ki, hogy nem szimpatikus neki a válogatottnál kialakult légkör – mindezt megtoldotta azzal, hogy nem hisz abban, hogy „valaha sikerül” visszakerülnie a nemzteti csapatba.

A 27 éves labdarúgó szentpétervári jövőjével kapcsolatban elmondta, egyelőre nem tudja, a télen miképp alakul a sorsa a Zenitnél, amelynél kevés játéklehetőséghez jut.

Szalait a Real, Laczkót a Sampdoria vinné

A Marca értesülése szerint a Real Madrid visszavásárolná Szalai Ádámot, akiért ötmillió eurót sem sajnálna, igaz, tervei szerint – haszonnal – azonnal tovább is adná a Mainz válogatott csatárát. A nemzeti csapat védője, Laczkó Zsolt is klubot válthat a télen. Olasz sajtóinfórmációk szerint a Loki-játékos pótolhatná a vélhetően távozó Reto Zieglert a Sampdoriánál. A klubnak már van magyar légiósa, Koman Vladimir.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik