Élet-Stílus

Az egyetemisták jók az ágyban

A felsőoktatási hallgatók legalább fele elégedett azzal a teljesítménnyel, amit az ágyban nyújt.

Egy német hallgatóknak készült internetes portál, a studenten.net mérte fel, hogyan vélekednek a hallgatók saját szexuális életükről és annak minőségéről. A 2965 megkérdezett több mint fele úgy véli, teljesítménye kielégítő, sőt! Minden 10 megkérdezettből egy igazi istennek érzi magát az ágyban. A felmérésből kiderült az is, hogy a hallgatóknak átlagosan 8 különböző partnerük volt már, és 48%-uk kipróbálta az egyéjszakás kalandot is.

A megkérdezettek 15%-a úgy véli, mióta megkezdte felsőoktatási tanulmányait, azóta a randijai sokkal hamarabb az ágyban végződnek, mint előtte. Ezt azzal indokolták, hogy a szexhez már nem tartják feltétlenül szükségesnek azt, hogy szerelmesek is legyenek partnerükbe. Ezzel szemben a válaszadók egyharmada semmilyen változást nem érzékel magán: ugyanazokhoz az erkölcsi normákhoz tartják magukat, mint a középiskolában.

A felmérés bizonyos szempontból riasztó eredményeket hozott, hiszen rámutatott, hogy a védekezés még a hallgatók esetében sem mindig magától értetődő. A megkérdezettek 22%-a soha nem használ óvszert, míg csak 23% vallott úgy, hogy mindig védekezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik