Élet-Stílus

Lippi nem tér vissza a Juventushoz

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy a világbajnokság után sem lesz a Juventus edzője.

„Nem tudom, mit csinálok majd a vb-t követően, de az is biztos, hogy nem térek vissza a torinói együtteshez, sem edzőként, sem sportigazgatóként” – jelentette ki a Juvéval korábban Bajnokok Ligáját, illetve több olasz bajnoki címet is begyűjtő szakvezető.

Az olasz válogatottal 2006-ban vb-győztes Lippi visszatérésének lehetőségéről azért kezdtek el cikkezni az olasz lapok, mert a csapat nagyon gyengén szerepel Ciro Ferrara irányításával, legutóbbi öt mérkőzéséből négyet elveszített, és a BL-ből is kiesett.

Ferrarát a rossz eredmények és a nagyon gyenge játék ellenére sem menesztették egyelőre a klubvezetők, akik hétfőn órákon át tárgyaltak a kialakult helyzetről.

A Juventus nem hozta nyilvánosságra a megbeszélésen született határozatokat, ám helyi médiaértesülések szerint úgy döntöttek, a vezetőedzőt nem mozdítják el, a klubtól 2007-ben távozott Roberto Bettegát viszont kinevezik újra sportigazgatónak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik