Élet-Stílus

Stílusos a kis Sony Mini (x)

A Sony termékei mindig is a könnyen felismerhető, magas presztizsű termékek közé tartoztak. Nincs ez másként a legújabb VAIO Mini laptop esetében sem.

Amióta a japán cég is beszállt a laptopgyártába, elsősorban gazdag és stíluskedvelő fiatalok és üzletember kezében tűnnek fel notebookjaik. Ezen rétegek ugyanis nem csak üzleti útjaikra, hanem nyaralásaikra is magukkal viszik életükhöz kétségtelenül elengedhetetlen laptopjukat. Nem csak számukra jelent megfelelő választást azonban Sony legújabb, VAIO-családjának tagja, a VAIO Mini. Alacsony belépő ára alapján mindenki számára megfelelő megoldás lehet. A kivételes mobilitásra hivatott Mini biztosítja bárki számára, hogy bárhol és bármikor élvezze az internet, e-mail és közösségi oldalak nyújtotta szolgáltatásokat. A mini, kis ablak a nagyvilágra, akár 24 órában élvezhetők a naprakész információk, legyen szó társalgásról, munkáról vagy szórakozásról.

Stílusos a kis Sony Mini (x) 1

A mindössze 1.2 kg összsúlyú gép, megszokott kijelzőjével, 1366×768 felbontásával, a Sony markáns színeivel emelkedik ki a szürkeségből. A szélesképernyős, 16:9 képaránynak köszönhetően még vízszintes scrollozásra sem lesz szükség. Közel 6 órás üzemideje a hasonló kategóriájú, átlag netbookokhoz képest kiemelten magas teherbírást eredményez.

A beépített webkamera és mikrofon segítségével bármikor intézhető tárgyalás, a videochat bárhonnan indítható, amely még az ágy kényelméből is bátran élvezhető, hiszen a mobilitás a lényeg. Az új VAIO Mini Intel® Atom™ N280 processzorral, 160GB merevlemezzel, 1GB RAM-mal valamint Windows7-el kapható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik