Élet-Stílus

Új főszponzor a Fradinál

A labdarúgó élvonalba visszajutott Ferencvárosnak a 2009/10-es idényben az Unibet internetes sportfogadó cég lesz a főszponzora. A magyar klub költségvetéséhez viszonyítva annyit kap mint a Valencia vagy a Liverpool.

A csütörtöki sajtótájékoztatón kiderült, hogy a svédországi bejegyzésű cég három tételből álló szponzorációs díjat fizet. Az első rész egy fix összeg, a második a csapat tévés mérkőzéseinek számától függ, míg a harmadik egy prémiumrendszer, azaz a bajnoki és kupaszereplés határozza meg a mértékét.

A támogatás mértékéről Berki Krisztián, az együttest működtető gazdasági társaság vezérigazgatója azt mondta, hogy évekkel ezelőtt volt hasonló nagyságrendű pénzt biztosító főszponzora a klubnak. Mattias Stetz regionális marketingigazgató hozzátette, a költségvetéshez viszonyítva a Ferencváros olyan támogatást kap, mint a cég által szintén támogatott angol FC Liverpool, francia PSG és spanyol Valencia.

Új főszponzor a Fradinál 1

Az internetes fogadóiroda, amely megjelenik a gárda mezén, ajánlatában különleges lehetőségekkel kedveskedik a csapat szurkolóinak. Lehet fogadni arra, hogy a magyar válogatott hátralévő vb-selejtezőin hány ferencvárosi labdarúgó fog pályára lépni, vagy éppen hogy Lipcsei Péter vagy Dragóner Attila szerez-e több gólt ebben az idényben. Aki a Ferencváros szeptember végéig sorra kerülő bajnoki mérkőzésein a zöld-fehérek sikerére fogad – maximum 1899 forint értékben -, annak jóváírják ezt az összeget a számláján, ha a csapat mégsem nyer.

Az eseményen bemutatták a Ferencváros új szerzeményeit: a két spanyol hátvéd, Carlos Alcantara és Joaquín Pastor mellett két angol futballista, a szintén védő Cory Sinnot és a középpályás Adnan Ahmed, továbbá Bojan Mamic, a szerb kapus érkezett, illetve visszatért Rósa Dénes. Berki elmondása szerint ezzel lezártnak tekintik az átigazolási időszakot.

Berki újságírói kérdésre elmondta, várhatóan jövő nyáron kezdik meg az Albert Stadion bontási munkálatait, így ebben az idényben nem kell máshol vendégeskednie a gárdának, viszont tavasszal megkezdi az egyeztetéseket a következő idényre szóló “albérletről”. Hozzátette, ez ügyben mindenképpen megbeszélést folytat majd a szurkolókkal is, hogy ők mely fővárosi stadiont részesítenék előnyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik