Élet-Stílus

Drágulnak a gyógyfürdők

Drágább belépők, koedukált napok, ismét hozzáférhető fürdőlepedők és kötények - október 1-jétől nemcsak az árakban, hanem a szolgáltatásokban is változásokat tapasztalhatunk.

A növekvő energiaárak miatt október 1-jétől átlagosan kétszáz forinttal lesznek drágábbak a belépők a Budapest Gyógyfürdői Zrt. fürdőiben. A vállalat költségei a villamos energia, a gáz és a távfűtés áremelkedése miatt nagymértékben megnövekedtek, ezért vált szükségessé az emelés – közölték a Budapest Gyógyfürdői Zrt.-nél. A kiegészítő szolgáltatások (például a masszázs) árai nem emelkednek.

Október 1-jétől a Király Gyógyfürdő bővíti és módosítja szolgáltatásait. Újdonság lesz koedukált nap. A török fürdőbe eddig külön napon látogattak a férfiak és a nők. Október 1-jétől azonban vasárnaponként lehetőség nyílik a koedukált, fürdőruhás fürdőzésre is.

A többi nap beosztása is kissé módosul: a férfiak ezentúl kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton látogathatják a Királyt, míg a női napok száma eggyel csökken. A hétfő és a szerda továbbra is marad női nap. Visszaáll egy korábban népszerű szolgáltatás is: a fürdőlepedő és a kötény ismét jár minden vendégnek a férfi és a női napokon a Királyban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik