Élet-Stílus

Magyar győzelmek a kézilabda BL-ben

A Szeged nyögvenyelősen, a Veszprém viszont megerőltetés nélkül nyert a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.




Magyar győzelmek a kézilabda BL-ben 1

kezilabda.lap.hu

Magyar győzelmek a kézilabda BL-ben 1
Magyar győzelmek a kézilabda BL-ben 3

Három hete a magyar bajnok húsz góllal volt jobb a Povazska Bystricánál, így most sem várt sok izgalom az ezúttal vendégként fellépő Veszprémre, amely a kezdetektől fogva gyors támadásokat vezetett, és ismét rengeteg gólt lőtt. A nagy rohanást a hazaiak eleinte jól bírták, de aztán nem tudták tartani a lépést. A második félidőben a sokkal esélyesebb vendégek állva hagyták a vágbeszterceieket, és újból kiütéses győzelmet arattak felettük.

Ellenben a hazai pályán játszó Szeged nehezen intézte el a Breszt Meskovót. A magyar csapatból Andjelkovic és Krivokapic sérülés miatt hiányzott, de ez eleinte nem okozott nagy zavart. Gyorsan sikerült háromgólos előnyt szerezni, majd tovább nőtt a különbség, ám túlzottan magabiztossá váltak a hazaiak, és a vendégek feljöttek 10-8-ra.


A szünet előtti hajrában emberhátrányban azonban ismét a Szeged pillanatai következtek. A második játékrészben a kezdeti bizonytalankodást követően magára talált a Pick, és megint megnyugtató lett az előny (20-14). Csakhogy megint jöttek a hibák, és a Breszt ezt remekül kihasználta, és felzárkózott, azonban a győzelem nem forgott veszélyben.

Férfi kézilabda BL, 4. forduló
A-csoport:
Povazska Bystrica (szlovák)-MKB Veszprém 30-46 (16-22)

B-csoport:
Pick Szeged-Breszt Meskovo (fehérorosz) 28-23 (14-10)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik