Élet-Stílus

Szexért cserébe végzett kezelést páciensén egy brit plasztikai sebész

Korábban több tévéműsorban is szerepelt az a brit plasztikai sebész, akit azzal vádolnak, hogy szexuális szolgáltatásokért cserébe végzett botox-kezelést az egyik páciensén.

Bár a vádlott tagadta bűnösségét, az orvosok praktizálási alkalmasságáról döntő brit Orvosi Törvényszéki Szakszolgálat (MTPS) bizonyítottnak látta, hogy Dr Tijion Esho szexuális szolgáltatásért cserébe végzett plasztikai beavatkozást egyik páciensén – írja az Independent című brit lap.

A 42 éves, kétgyermekes Esho, aki korábban realitysorozatokban, és reggeli tévéműsorokban is szerepelt elismerte, hogy helytelen érzelmi kapcsolatot alakított ki az egyik páciensével, de tagadta, hogy fizikai szexuális viszonyt létesített volna vele.

A vád szerint Esho Instagram-üzenetekben tartotta a kapcsolatot az OnlyFans nevű közösségi oldalon szexuális szolgáltatásokat kínáló pácienssel. Az orvos többek között azt írta nőnek, hogy szexért cserébe ingyen végezne rajta botox-kezelést.

Esho azzal védekezett, hogy bár helytelenül tette, baráti viszonyt alakított ki a nővel, és csak viccelődött azzal, hogy barterezhetnének. A férfi azonban azt is megírta a nőnek, hogy ha mindez egyszer napvilágra kerül, akkor ő „halott ember, mert megszegi az esküjét”.

Az MTPS bizonyítottnak látta, hogy Esho, kezelésekért cserébe lefeküdt a páciensével, a nőt azonban a foglalkozása miatt nem tartják kiszolgáltatott, sebezhető páciensnek. Esho ügyének tárgyalása április végén folytatódik, akkor dől majd el, hogy eltiltják-e az orvost a praktizálástól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik