Belföld

A kisfiút megölték, a szülők öngyilkosok lettek Hajdúszoboszlón

Az anya és az apa öngyilkosságot követett el, a kisfiú pedig bűncselekmény áldozata lett Hajdúszoboszlón – erősítette meg a rendőrség kedd délután. A megyei főkapitányság délután közleményt adott ki, amelyben azt írják, a gyermek ügyében emberölés bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

A családi tragédiáról kedd délelőtt számolt be a rendőrség. Akkor azt közölték, hogy a nő holttestére egy hajdúszoboszlói társasházban bukkantak rá, majd – a beszerzett információk alapján – keresni kezdték a férfit és a kisfiút. Az apa és a gyermek eltűnéséről egyébként hétfőn felhívást is közzétettek.

Az MTI már délelőtt írt arról, hogy az apa vélhetően mérget itatott a kisgyermekkel az erdőben, majd végzett magával Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna mellett, az anya pedig az otthonukban felvágta az ereit. A nő masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, míg férje 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint a családfő nem tudta feldolgozni, hogy elbocsátották, ez vezethetett a tragédiájához.

A 24.hu munkatársának a szomszédok azt mondták a helyszínen, hogy a nő kiegyensúlyozottabban viselkedett, a férfi viszont labilisabbnak tűnt. Az idős házaspár szerint a szülők nagyon rendes emberek voltak, szépen éltek a kisfiukkal, veszekedni nem hallották őket. Fogalmuk sincs, hogy mi történhetett. Az asszony ugyanakkor úgy fogalmazott: beburkolóztak, éltek a maguk életét, zárkózottak voltak

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik