Belföld

Lázár: Simicska sztorijának van némi bukéja

simicska (Array)
simicska (Array)
Szennyes kampány lesz, Simicskáék balhézása az irodalmi abszurdot idézi, pedig húsz évig a Fidesz szekerét tolta - ismerte el Lázár János.

Az előző rendszer megfigyelései, na meg persze a Simicska-család fenyegetései is előkerültek a Kormányinfón csütörtökön. A Laborc Sándor vezette titkosszolgálat folytatott megfigyeléseket 2010 előtt a Fidesz ellen Lázár János szerint. Ezért juthattak információkhoz a szocialisták fideszes vezetőkről – mondta a Miniszterelnökség vezetője.

Simicska Lajos is előkerült persze a sajtótájékoztatón. Lázár szerint az abszurd érdekli a választók egy részét. Szerinte ami az elmúlt hetekben zajlott,

az nem a realitás, hanem egy furcsa irodalmi műfaj, az abszurd kategóriájába tartozik.

Egyes személyek frusztrációja nem a kormány ügye, ők a választók problémáinak megoldásával foglalkoznak. Kötelessége az eskü szerint, hogy a hazáért dolgozzon, a kormánynak meg a költségvetés összeállítása a feladata – sorolta bokros teendőit.

Sérelmezte, hogy a parlament múltkori ülése is erről a “kávéházi” témáról szólt. Annak van szerinte “bukéja”, hogy valaki nemrég még Magyar Gárda mellényben feszített a parlamentben, most Simicska Lajos gyerekét védi (vö. Vona Gábor). Ahogy az is ilyen történet, hogy az, aki húsz évig “a Fidesz szekerét tolta”, az most szembemegy velük. Lázár pesszimista:

Az elmúlt harminc év legmocskosabb és legszennyesebb választási kampánya lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik