Belföld

A Fidesz kiakadt a Soros György elleni nemtelen támadásokon

Bayer Zsolt felütötte a kincses kalendáriumot. Példamutatónak tartottuk, megtettük mi is.

 

Bayer Zsolt szerint a múlt nem más, mint “a mi kincses kalendáriumunk”. Azt felütve most éppen arra emlékeztet CEU-ügyben a Fidesz-alapító publicista, hogy a Jobbik fennállása nagy részében azzal volt elfoglalva, hogy

Sorost zsidózza, a Fideszt pedig (és elsősorban Orbánt) „Soros bérenceinek”, „Soros csicskáinak” becézgesse.

Bayer azt gondolta volna, a Jobbik most a kormány mellé áll, amikor az éppen rendet tesz a külföldi egyetemek ügyében. Ehhez képest nem szavazott, ami a lehető leggyávább dolog. Vona próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, de ő Bayer szerint ostoba, mint a föld és gátlástalan hazudozó.

Mindenesetre rögzítsük: Vona Gábor elkövette újabb penetráns árulását. Vonához fogható gazembert nagyjából Gyurcsány óta nem láttunk a hazai közéletben.Persze, ha nem számítjuk Simicskát!

Pár keresetlen szó – kitérőként – a Fidesz egykori pénztárnokára és fiára (Simicska örökítő anyagára), illetve arra, mennyire lehet elhinni, hogy Orbán be akarta záratni az RTL-t, majd újra előkerül a kincses kalendárium, amely szerint Vona hét éve ezt mondta Veszprémben.

Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van – tette hozzá. A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat.

Nagyot változtak az idők, a Bayer által felütött kalendárium nekünk ezt a kincset is feldobta.

Orbánék 25 éve védték Sorost

A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata a Soros Alapítványról  1992. szeptember 28. 

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.

Ebben az időben egyébként a párt sajtófőnökét úgy hívták, hogy Bayer Zsolt. A kalendárium szerint a jobboldali vált Orbán-kormány nagyon sokat köszönhet az amerikai tőzsdegurunak, számos szakembere Soros György pénzén okosodott, de akkor még „a liberális szekta főpapja” nem egy háttérhatalmat, hanem őket segítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik