Belföld

Orbán leállítására kéri Lévai Anikót Vona felesége

Anyaként írt nyílt levelet a kormányfő nejének.

Mint korábban megírtuk, a Tv2 Tények extra című műsorában csütörtökön a Jobbik elnökének szexuális hovatartozását taglalta Terry Black. Vona Gábor a műsorban azt mondta, nincs semmi takargatnivalója, felesége pedig a Facebookon írt nyílt levelet Orbán nejének. Vona-Szabó Krisztina személyesen nem ismeri Lévai Anikót, akihez hasonlóan ő is próbál távol maradni a napi politikai csatáktól, azért fordult mégis hozzá, mert megdöbbent, kétségbeesett. 

Tisztában vagyok azzal, hogy egy politikus feleségének osztoznia kell a párját érő politikai támadásokban, és alapvetően el is kell tudnia viselni ezeket. Ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Vona Gábor neje érti, hogy nagy a zavar, a sértődöttség, a bosszúvágy, amiéert elbukott az Orbán Viktor által beterjesztett alaptörvény-módosítás, de szerinte

egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal

igyekezzenek lejáratni a férjét, és nem tudja elfogadni, miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

Biztos vagyok abban, hogy egyikünk sem szeretne egy ilyen országban élni, gyerekeket nevelni és unokázni.

Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan.

Vona-Szabó Krisztina emlékeztet rá, nem csupán maguk miatt, hanem egész Magyarország érdekében kéri tisztelettel Lévai Anikót, mint a jelenlegi miniszterelnök feleségét, “segítsen megállítani ezt az ámokfutást.” (A képen a Jobbik-elnöke és felesége/Vona-Szabó Krisztina, Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik