Belföld

1,6 milliárdért pattintják ki a XIII. kerületet

24.hu
24.hu

2015. 10. 05. 16:04

Nagy feladat áll az Aszfaltbeton Kft. előtt: többek között 115 kilométer kerületi utat kell felújítania.
Korábban a témában:

Az Aszfaltbeton Kft. nyerte el több mint 1,5 milliárd forintos ajánlatával a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonába és kezelésébe tartozó közutak és tartozékaik fenntartására, fejlesztésére és tervezésére kiírt nyílt közbeszerzést – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A tendert a kerületi önkormányzat tulajdonában lévő XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. írta ki.

A felújítások 115 kilométer hosszú burkolt útra, 12 kilométer kerékpárútra, 198 kilométer járdára, továbbá 643 ezer négyzetméter burkolatlan közterületre terjednek ki. Az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert úgy, hogy az értékelésnél túlsúlyos volt az ár. Így a hat ajánlattevő közül az Aszfaltbeton Kft. lett a nyertes, 1 milliárd 650 millió forintos ajánlatával.

A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot a Swietelsky Magyarország Kft. tette 1 milliárd 952 millió forinttal. További négy ajánlat érvénytelen volt, ezeket a Strabag Általános Építő Kft., a Penta Általános Építőipari Kft., a Vianova 87 Zrt., valamint az ÁR-LA Magyarország Kft. és az Aszfaltpálya Építő Kft. mint közös ajánlattevők tették – írja az MTI.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.