Videó

Több ezer csillagszóróból csináltunk tűzijátékot, hogy nektek soha ne kelljen

Ahogy tavaly Halloweenkor kipróbáltunk három robbantásos eljárást, hogy lerövidítsük a tökfaragás technikáját, idén kipróbáltuk, 4800 db csillagszóróval vajon versenybe tudunk-e szállni a budapesti tűzijáték idén közel 25000 db látványeffektjével. Ambiciózus vállalkozásunk impozáns lett, viszont SOHA, DE SOHA NE CSINÁLJÁTOK UTÁNUNK! Mi is a legkörültekintőbb biztonsági előírások betartásával tettük. Ha tetszett amit láttál, iratkozz fel csatornánkra, hogy a további videóinkról se maradj le, mert az okos az új szexi!

Előző videóinkban szót ejtettünk arról, Logan létezését hogyan bírálja felül a tudomány, milyen íze van a legkeserűbb vegyületnek, miként ildomos kolonizálni a Naprendszert hét egyszerű lépésbenmiért hülyeség kávét inni közvetlenül felkelés után és valójában miért nem pusztítja az agysejteket az alkohol.

Kiderült, Amerika Kapitány hogyan lehet a két lábon járó amerikai történelem, beszéltünk arról, hogyan tájékozódtak elődeink, amikor még nem voltak utcanevekmilyen mitologikus vonatkozásai vannak az Amerikai isteneknek, a matematika alapján már kapcsolatot kellett volna teremtenünk az idegenekkel, a “Bermuda-háromszög rejtélye” miért csak egy bullshitmiért nőstény minden trikolormacskahogyan tűnhet el száz év múlva teljesen a Titanicmiként dallamtapadhat a Despacito, megemlékeztünk arról, miért van evolúciós haszna az oltásoknak és bizonygattuk, miért nem lehet lapos a Föld.

Legfrissebb videók