Videó

A dallamtapadást nemcsak a Despacito végighallgatásával kezelheted

Meglepő, de ha a füledben ragad egy szám, annak van tudományos magyarázata, evolúciós haszna és leküzdési módja is. A legegyszerűbb például az, ha az elejétől a végéig meghallgatjuk azt a számot, amelyiktől már falnak megyünk, viszont szofisztikáltabb, ha olyan feladatokat adsz az agyadnak, ami megfelelő kihívást jelent neki. De miért alakul ki? Mit lehet még ellene tenni? Mi köze az evolúcióhoz? Tudományos videónkból kiderül. Ha tetszett amit láttál, iratkozz fel csatornánkra, hogy a további videóinkról se maradj le, mert az okos az új szexi!

Előző videóinkban szót ejtettünk arról, Logan létezését hogyan bírálja felül a tudomány, milyen íze van a legkeserűbb vegyületnek, miként ildomos kolonizálni a Naprendszert hét egyszerű lépésbenmiért hülyeség kávét inni közvetlenül felkelés után és valójában miért nem pusztítja az agysejteket az alkohol.

Kiderült, Amerika Kapitány hogyan lehet a két lábon járó amerikai történelem, beszéltünk arról, hogyan tájékozódtak elődeink, amikor még nem voltak utcanevekmilyen mitologikus vonatkozásai vannak az Amerikai isteneknek, a matematika alapján már kapcsolatot kellett volna teremtenünk az idegenekkel, a “Bermuda-háromszög rejtélye” miért csak egy bullshitmiért nőstény minden trikolormacska és hogyan tűnhet el száz év múlva teljesen a Titanic.

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
Hakni
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.