Videó

A “Bermuda-háromszög rejtélye” csak egy bullshit

Valójában bármennyire is szeretnénk, nem létezik sem a Loch Ness-i szörny, sem a yeti, sem a csupakabra és a Bermuda-háromszög rejtélye sem, ugyanis minden esetben van valamilyen racionális magyarázat a furcsaságokra. Az okos az új szexi legújabb adásában a tudomány segítségével lerántjuk a leplet "Az ördög háromszögéről". Ha tetszett amit láttál, iratkozz fel csatornánkra, hogy a további videóinkról se maradj le, mert az okos az új szexi!

Előző videóinkban szót ejtettünk arról, Logan létezését hogyan bírálja felül a tudomány, milyen íze van a legkeserűbb vegyületnek, miként ildomos kolonizálni a Naprendszert hét egyszerű lépésbenmiért hülyeség kávét inni közvetlenül felkelés után és valójában miért nem pusztítja az agysejteket az alkohol.

Kiderült, Amerika Kapitány hogyan lehet a két lábon járó amerikai történelem, beszéltünk arról, hogyan tájékozódtak elődeink, amikor még nem voltak utcanevekmilyen mitologikus vonatkozásai vannak az Amerikai isteneknek és a matematika alapján már kapcsolatot kellett volna teremtenünk az idegenekkel.

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.