Videó

Még száz év és teljesen eltűnik a Titanic roncsa

A Titanic tragédiája több, mint 100 évvel később is megmozgatja az emberek fantáziáját. Rengeteg film és tv-sorozat ihletője volt a legenda, hogy vajon mi történt a tengerjáró utolsó óráiban a fedélzeten és a hajó gyomrában. Ellátogattunk az újonnan nyílt Titanic kiállításra, hogy teljesebb képek kaphassunk a történtekről. Ha tetszett amit láttál, iratkozz fel csatornánkra, hogy a további videóinkról se maradj le, mert az okos az új szexi!

Előző videóinkban szót ejtettünk arról, Logan létezését hogyan bírálja felül a tudomány, milyen íze van a legkeserűbb vegyületnek, miként ildomos kolonizálni a Naprendszert hét egyszerű lépésbenmiért hülyeség kávét inni közvetlenül felkelés után és valójában miért nem pusztítja az agysejteket az alkohol.

Kiderült, Amerika Kapitány hogyan lehet a két lábon járó amerikai történelem, beszéltünk arról, hogyan tájékozódtak elődeink, amikor még nem voltak utcanevekmilyen mitologikus vonatkozásai vannak az Amerikai isteneknek, a matematika alapján már kapcsolatot kellett volna teremtenünk az idegenekkel, a “Bermuda-háromszög rejtélye” miért csak egy bullshit és miért nőstény minden trikolormacska.

 

Kiemelt kép: dpa-Zentralbild/Hendrik Schmidt

Legfrissebb videók
Kiemelt videók
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.