Tech

Sokoldalú – olyan, mint te! (x)

Vége a nyárnak, így újra az aktív, dolgos hétköznapok várnak az egész családra. Ehhez pedig olyan eszközökre van szükségünk, amelyek alkalmazkodnak a változatos életmódunkhoz, legyen szó iskoláról, munkáról vagy egy kis szórakozásról.

A Lenovo IdeaPad Flex 5 az ősz igazi ajándéka

A Lenovo termékeitől már megszokhattuk, hogy innovatívak, és nagyon felhasználóbarát funkciókkal rendelkeznek. Az IdeaPad Flex sorozat sem kivétel ez alól, tehát ha egy igazán megbízható társat szeretnénk ez a gép a tökéletes megoldás.

Az IdeaPad Flex 5 azok számára készült, akik állandóan mozgásban vannak. A hordozhatóság mellett ugyanis többféle módban is használhatjuk.

  • Használhatjuk normál laptopként a munkához
  • Álló módban érintőképernyős feladatokhoz
  • Tabletként, amikor mozgásban vagyunk
  • Kitámasztva pedig tökéletes egy kis lazuláshoz. Filmezéshez, játékokhoz.

Az IdeaPad Flex sokoldalúsága mellett még jól is néz ki, ami legalább olyan fontos, mint az, hogy mire képes. A gép érintése igazán lágy, miközben hihetetlenül strapabíró, és 2 csodás színben ( platinum és grafit szürke)kapható. A letisztult k ijelző stílusos megjelenést kölcsönöz a gépnek, miközben az FHD képernyő előnyeit még jobban ki tudjuk használni, hiszen csak egy keskeny kijelzőkeret foglalja körbe.

A Lenovo IdeaPad Flex 5, 10. generációs Intel® Core™ i7 vagy AMD Ryzen™ 7 processzorokkal is kapható. Ennek köszönhető, hogy kiemelkedő akkumulátoros készenléti idővel rendelkezik. Akár egész nap, sőt, akár éjszakába nyúlóan is velünk van. A fárasztó munkanap után is készen áll arra, hogy egy jó film mellett vagy egy kis kellemes zenével ellazuljunk.

A laptop 2 db 2 W hangszóró mellett, kombinált fejhallgató-/mikrofoncsatlakozóval is rendelkezik, hogy a lehető legtökéletesebb audio élményben lehessen részünk. A maximális vizuális élményt pedig a Radeon™ videokártya biztosítja.
További kényelmet biztosít, hogy minden elengedhetetlen aljzat és WiFi adatkapcsolat is megtalálható rajta.

A biztonságos magánszféránkat is őrzi a Lenovo IdeaPad Flex 5. A webkamerák elleni hackertámadásokkal szemben, egy nagyon egyszerű, de maximális biztonságot nyújtó védelmet kapott.  A fizikailag zárható fedél óvja az érzékeny magánéletünket.

Strapabíró, gyors, szép, biztonságos, funkcionális és csak 1,6 kg a súlya, hogy mindig velünk legyen.

Opcionálisan digitális tollat is választhatsz hozzá,  így útközben is rögzítheted a legjobb gondolataidat.

Szeretnéd saját igényeid szerint alakítani a laptopod is?

Válaszd a Lenovo 14 colos IdeaPad Flex 5 -2 az 1-ben gépet, amely minden pillanatban lenyűgöz majd a rugalmasságával és produktivitásával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik