Tech

Így vásárolhatsz 3100 forintért Windows-t (x)

Mint azt bizonyára tudjátok elindult a Windows 10 May 2020 frissítés kiadása, amivel még biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tették a rendszert. Ha még mindig nem váltottál a legújabb Windows operációs rendszerre, akkor most itt az idő, ugyanis a Keysworlds tartósan alacsony áron kínálja a Microsoft üdvöskéjét.

Az új Windows 10 frissítéssel kapunk új Cortana applikációt, néhány Jegyzettömb funkciót, elnevezhetjük a virtuális asztalainkat, láthatjuk a GPU-nk hőmérsékletét a Feladatkezelőben és a motorháztető alatt is renget minden változott. Ennél többet szinte nem is kérhetnénk egy frissítés során. A Keysworlds-ön ennek örömére le is akcióztak minden Microsoft szoftvert, így a lehető legalacsonyabb árakon vásárolhatjátok meg azokat.

A Windows 10 minden verziójára 35% kedvezmény jár a BOFF35 kuponkód felhasználásával, így az alábbi árakon szerezhetitek be őket:

Még többre van szükségetek? Akkor itt van az Office 2019 40% kedvezménnyel

Ha egyszerre több szoftverre is szükségetek lenne, akkor jó hír, hogy az Office 2019 Pro programcsomag és az ezt tartalmazó bundle-ök 40% kedvezménnyel kaphatóak a BOFF40 kuponkóddal:

Minden más szoftver 35% kedvezménnyel!

A Microsoft Office-nak már 1,2 milliárd felhasználója van. Ez nem véletlen, hiszen ez a legjobb megoldás, ha bármilyen irodai munkáról van szó. Éppen ezért nem csak a 2019-es, hanem a korábbi verziók árából is lefaraghattok a BOFF35 kuponnal:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik