Tech apollo50

Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra

A héten lesz 50 éve, hogy a NASA embert juttatott a Holdra, aminek tiszteletére külön cikksorozatot indítottunk, hogy fél évszázad távlatából bővebben foglalkozzunk az emberiség egyik legfontosabb lépésével, az odáig vezető úttal és a nagy esemény hatásaival. Emellett az Apple is úgy gondolta, hogy a jubileum megfelelő arra, hogy kicsit promótálják a For All Mankind című sorozatukat, ami azt mutatja be, hogy mi történik, ha nem az amerikaiak, hanem a szovjetek juttatnak először embert a Holdra.

A saját gyártású, tíz részes sorozat a cég idén bejelentett streaming platformján, az Apple TV +-on lesz látható idén ősszel, bár pontos premier dátum még nincs, hiszen még az sem világos, hogy a Netflix és az Amazon Prime konkurenciájának szánt szolgáltatást mikor indítja el hivatalosan az Apple.

Annyi viszont biztos, hogy a vállalatnál komolyan gondolják a terjeszkedést, hiszen évente kétmilliárd dollárt szánnak saját tartalmak készítésére, és ebbe már beletartozik a Holdra szállással foglalkozó For All Mankind is. A cég ráadásul olyan nevekkel szerződött le a közös munkához, mint Steven Spielberg, J.J Abrams, Octavia Spencer. A szolgáltatásban nem lesznek reklámok, és még idén elérhetővé válik több mint 100 országban. Hogy pontosan melyekben és milyen áron, azt sem közölték még. Az Apple TV+-t iPhone, iPad, Apple TV, Mac eszközökön, továbbá más gyártók okostévéin is el lehet majd érni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik