Tech

Újabb részletek szivárogtak ki a Huawei P30 és P30 Pro telefonokról

Már kevesebb mint három hét van hátra a Huawei P30 termékcsalád bemutatójáig, ami egyben azt is jelenti, hogy egyre több érdekes információ szivárog ki az internetre a kínai gyártó legújabb csúcskészülékeiről. Az például biztos, hogy ezeknél a mobiloknál ismét komoly hangsúly kerül a fotós képességekre, és a cég marketingigazgatója már azt is elismerte, hogy egy forradalmian új, periszkópos rendszerű „superzoom” kamerával szerelik fel a P30 Pro modellt.

Korábban arról is volt szó, hogy a P30 Pro három különböző verzióban kerül majd forgalomba, és ezt a pletykát erősíti meg Roland Quandt néhány nappal ezelőtti Twitter-bejegyzése, amiben a pontos információiról híres mobilszakértő azt osztotta meg a követőivel, hogy az említett telefon 8 GB RAM-mal érkezik, és 128, 256 illetve 512 GB tárhellyel szerelt variánsok lesznek elérhetők belőle.

A tweetből továbbá az is kiderül, hogy a sima P30 modell 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kerül majd forgalomba. A korábban kiszivárogtatott információk ugyanakkor ebben az esetben is két eltérő változatról szóltak, szóval nincs kizárva, hogy a P30 is kapható lesz 256 GB-os háttértárral. Érdemes persze azzal is tisztában lenni, hogy nem minden piacon lesz elérhető az összes változat, ahogy az is változni szokott, hogy adott régióban milyen színekben kerülnek forgalomba az egyes készülékek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik