Tech

Újabb érdekesség derült ki a Huawei P30 telefonokról

Ugyan még egy hónap van hátra, mielőtt a Huawei lerántja a leplet a legújabb csúcstelefonjairól, a szivárgásokat a kínai vállalat sem tudja megállítani, így szép lassan egyre több infó derül ki a P30 termékcsaládról. Nemrég a legolcsóbb modellről, a Huawei P30 Lite-ról látott napvilágot néhány érdekesség a TENAA, a kínai távközlési hatóság jóvoltából, és most ugyanez a szervezet csepegtetett néhány részletet a P30 és P30 Pro modellekről.

Kiszivárgott képeken a P30 és a P30 Pro – Fotó: Cubz

Az információk a MySmartPrice oldal szúrta ki, és ezekből kiderül, hogy a P30 Próból összesen három variáns kerül majd forgalomba, míg a sima P30-ból kettő – itt valószínűleg nem színekre kell gondolni, hanem eltérő hardverrel szerelt modellekre. A pontos specifikációkról ugyan még semmi nem derül ki, az viszont már biztos, hogy a P30 Pro a tavaly bemutatott Mate 20 Próhoz hasonlóan 40 wattos vezetékes gyorstöltéssel lesz felszerelve, tehát ezen készülék aksijának kapacitása is

visszaállítható lesz 70%-ra mindössze 30 perc alatt.

A sima P30 ezzel szemben nem lesz ennyire vad, hiszen a TENAA oldalán felbukkant adatokból az derül ki, hogy az alapmodell 22.5 wattos vezetékes gyorstöltéssel kerül majd a boltokba. A vezeték nélküli töltésről ugyanakkor még szó sem esik, de az elég valószínű, hogy a P30 Pro a Mate 20 Próhoz hasonlóan támogatni fogja a 15 wattos vezeték nélküli gyorstöltést, sőt az sem kizárt, hogy a Huawei mostanra megoldotta, hogy ez a szám egészen 20 wattig kússzon fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik