Tech

Forgatható kamerával jöhet a Samsung új mobilja

A Samsung nemrég mutatta be a Galaxy-A széria új, középkategóriás modelljeit, de már szivárognak a pletykák a Galaxy A90-nel kapcsolatban, ami a legdrágább és egyben legfejlettebb modell lehet a vonalban.

A legizgalmasabb ezek közül, hogy egy kicsúsztatható 48 megapixeles, elforgatható kameraszenzort rejtenének el a belsejében, ami képes lenne egyben betölteni a hátlapi és előlapi kamera funkcióját is. Más források is arról beszélnek, hogy az A90-ről eltűnik a notch, és „olyan forgatható kamera megoldással érkezik, amit korábban még nem lehetett látni.” Az Oppo korábban már kísérletezett ilyen technológiával a Find X és az N1 modelleken, nem véletlen, hogy az OnLeaks is ezekkel a készülékekkel próbálta illusztrálni tweetjében, miként lehet elképzelni a dolgot.

Ezen felül annyit tudni még, hogy 6/8 gigabájt memória és 128 GB háttértár kerülhet bele, továbbá hogy fekete, ezüst és arany színben is megvásárolható lesz. Egy ideig ugyan azt lehetett hallani, hogy a Samsung kínai részlege által tervezett mobil csak Kínában lesz kapható, a legfrissebb hírek szerint Európába is megérkezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik