Szórakozás

Pintér Tibor alatt elengedett egy fémszerkezet az előadásán, zuhanás közben a bokáját törte

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
A sérülése ellenére is végigjátszotta a színdarabot.

Pintér Tibor nemrég a Mokka stábjának adott interjút, melyben elmondta, hogy öt héttel ezelőtt megsérült az egyik előadása közben: elengedett alatta egy fémszerkezet, a zuhanás következtében pedig eltört az egy bokája, a darab viszont ennek ellenére sem szakadt félbe.

Nem számítottam erre, és kifordult a bokám. A baloldali tört el. Az a szerencse, hogy nem kellett operálni. Utána itt maradtam, nem mentem egyből kórházba, nem nagyon éreztem az adrenalintól sem, hogy mekkora a baj. Azt tudtam, hogy valami gáz van. Végigjátszottam, és aztán mentünk el a baleseti sebészetre

– magyarázta Pintér, akinek pár hétig még mankóval kell közlekednie, ám ez nem tartja vissza attól, hogy továbbra is igazgasson, rendezzen és színészkedjen.

Ami az előadásokon kívüli életét illeti, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmondta, hogy párja, Ilyés Jenifer mindenben segíti őt a kialakult helyzetben, amiért nagyon hálás neki.

Nagyon köszönöm Jeninek azt az odaadást, segítséget, hogy tényleg, a törött lábam ellenére is mindent megold. Az otthoni, magánéleti helyzetekben is segít, süt, főz, mindent, amit ilyenkor egy párnak, egy nőnek meg kell tennie, azt ő megteszi. Sőt, túl is teljesíti, hiszen este egyelőre fűtetlen lovardában próbálunk, csak a közönség miatt fűtűnk. Azért ez is embertpróbáló

– tette hozzá a színész, aki arról is beszámolt a stábnak, hogy a társulat hamarosan Dubajban is fellép majd, ahová repülőn szállítják majd a lovaikat.

Pintér Tiborral az 50. születésnapja után mi is beszélgettünk, interjúnkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Pintér Tibor: Nyitottan állunk a gyerektémához
Nincs kizárva sem a gyerek, sem a házasság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik