Élet-Stílus

Pintér Tibor: Nyitottan állunk a gyerektémához

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Nincs kizárva sem a gyerek, sem a házasság.

Pintér Tibor idén töltötte az ötvenet, túl van két házasságon, amikből született egy-egy gyereke. A hot! magazin arról érdeklődött a színésznél, terveznek-e közös babát jelenlegi kedvesével, a nála két évtizeddel fiatalabb Ilyés Jeniferrel.

Szeretjük egymást annyira, hogy ha ez valamelyikünknek gond lenne, akkor egyikünk sem lenne az ellen, hogy belevágjunk. Nyitottan állunk a gyerektémához. Nagyon jól megvagyunk így együtt, Jenni szájából sosem hangzott még el az, hogy mindenképp szeretne gyereket szülni és feleségül jönni hozzám. Ez a kötelék, ami köztük van, bőven olyan erős, mint egy házasság. De nincs kizárva sem a gyerek, sem a házasság

idézi Pintért a Kiskegyed.

Az interjúban arról is kérdezték a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, hogy szeretne-e már nagypapa lenni. (A lap szerint a kérdésnek azért van relevanciája, mert Pintér Tibor szintén színész lányaPintér Janka 24 éves és komoly kapcsolatban él.)

Ez nem szeretet kérdése: ez egyszer lesz, amivel tudni kell majd élni. Szerintem nem kell sietniük ezzel, éljenek még. Ám ha úgy alakul, hogy most jön a baba, akkor jöjjön. Azt szorgalmazom, hogy amit a gyerekem akar, ami őt boldoggá teszi, tegye azt.

Pintér Tiborral 50. születésnapja után mi is beszélgettünk, az az interjú itt olvasható:

Kapcsolódó
Pintér Tibor: Ha tud olyan tévéműsort, ahol kitűnő alkatú színészek Ady-verseket szavalnak lóháton, szóljon!
Pintér Tiborral interjúztunk, aki nemrég töltötte be az ötvenet. Kérdeztük a celebkedésről, a Lovas Színházról, hogy milyen volt egy Szinetár-osztályban végezni, de arról is, miért A kis herceg a kedvenc könyve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik