Szórakozás

Egy éve ilyenkor: rajtakapta a Google kamerája, ahogy magához nyúlt a négy fal között

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Elérkeztünk a szomszédban kirobbanó orosz-ukrán háború és a koronavírus-járvány árnyékában megtartott 2022-es országgyűlési választások évfordulójához, április 3-a a Fidesz-KDNP már-már megszokott kétharmados győzelmével ért véget. Aki szeretne, itt tud visszaemlékezni élő közvetítésünkkel, vagy itt egy riporttal az ország legfideszesebb falujáról, esetleg itt a kormánypártok mellett kiálló TV2-n viccelődő, akkor még RTL Klubos Híradó-részlettel.

De az Oscar-gálák történetének egyik legemlékezetesebb pillanata, a gálán a legjobb férfi főszereplő címével jutalmazott Will Smith Chris Rock arcán csattanó pofonja is épp egy éve történt. Az est egyik főszereplője azért pofozta fel az est házigazdáját, mert utóbbi poénkodott felesége, Jada Pinkett-Smith kopaszságával.

Will Smith felment a színpadra és lekevert egyet a feleségén viccelődő Chris Rocknak
Bár nehéz elképzelni, hogy az Oscar-gálán akár egy köhintés is elhangozzon anélkül, hogy előre megrendeznék, nagyon úgy fest, hogy Will Smithnek tényleg elborult az agya, és felpofozta Chris Rockot.

Jada Pinkett-Smith egyébként nem szimpla divatozásból volt kopasz már ekkoriban is, hanem azért, mert egy alopecia nevű autoimmun-betegségben szenved. A színésznőről szóló cikkünkből a betegsége mellett Jada Pinkett-Smith függőségével való küzdelmeiről is megtudhatunk többet.

„A vörösbor olyan volt, mintha vizet ittam volna” – ezt kell tudni Jada Pinkett Smith hajhullásáról és függőségeiről
Autoimmun-betegségéréről már 2018-ban nyilvánosan beszélt, akkor élete egyik legrémisztőbb tapasztalataként élte meg, hogy csomókban hullik a haja. Jada Pinkett Smith betegségéről most azért kezdtek el többen beszélni, mert Will Smith kiosztott egy pofont az azzal viccelődő Chris Rocknak.

A tavalyi Oscar-gálán egyébként a magyar szupermodell, Palvin Barbara is nagyot alakított, amikor egy újságírói kérdésre azzal vágott fel, hogy magyarként nemcsak szintén világhírű pasiját, Dylan Sprouse-t, hanem az ő ikertestvérét Cole-t is asztal alá tudja inni. Az, hogy vajon az ikrek teljesítményét összeadva is képes lenne-e túlinni őket, azóta is rejtély.

Egy darabig meghökkentő jelenetet csíphettek el azok a kíváncsi internetezők, akik egy délnyugat-angliai Devon megye Bradworthy nevű kisvárosában barangoltak a Google Utcakép nézetében. Ugyanis egy helyi férfit kifejezetten intim tevékenység közben csípett el a Google kamerája az otthonában.

Rajtakapta a Google kamerája, ahogy magához nyúlt a négy fal között
Elfelejtette elhúzni a függönyt a földszinti szobában.

Egy Shaheen Khan nevű indiai nő abban a tudatban várta a gyermekáldást, hogy egy ikerpárt fog a világra hozni. De a terhessége végén kiderült, hogy az újszülött a kétfejű parapagus nevű születési rendellenességben szenved. A fejlődési rendellenességét csodával határos módon túlélő kisbabáról szóló videóriportot egy évvel ezelőtti cikkünkben lehet megtekinteni.

Két fejjel és három karral született egy kisbaba Indiában
A szülők ikerpárra számítottak, de kiderült, az újszülött a kétfejű parapagus nevű születési rendellenességben szenved.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik