Élet-Stílus

Rajtakapta a Google kamerája, ahogy magához nyúlt a négy fal között

Alex Tai / SOPA Images / LightRocket via Getty Images (illusztráció)
Alex Tai / SOPA Images / LightRocket via Getty Images (illusztráció)
Elfelejtette elhúzni a függönyt a földszinti szobában.

Meghökkentő jelenetet csíphetnek el a kíváncsi internetezők, akik a délnyugat-angliai Devon megye Bradworthy nevű kisvárosában barangolnak a Google Utcakép nézetében. A Daily Star azt írja, hogy a helyi vendéglátóegység, a Bradworthy Inn Pub közelében található egyik fehér ház földszinti szobájának ablakában nincs elhúzva a függöny, ezért be lehet látni a négy fal közé, ahol egy férfi félreérthetetlen pózban fekszik egyedül egy ágyon.

Az álmos kisváros híre azután járta be a közösségi médiát, hogy valaki kiszúrta a vélhetően otthon maszturbáló férfit, és a furcsa jelentről posztolt egyet a TikTokra. Ez a bejegyzés már nem érhető el, de a felvétel a Twitteren is megjelent egy Gabriel Shoe nevű felhasználónak köszönhetően, aki a Google Utcaképének képéhez csak ennyit fűzött hozzá:

Képzeld el, hogy lebuksz a Google Térképen.

Ezt a bejegyzést több tízezren lájkolták, és rengeteg kommentet generált. Bár rengetegen voltak, akik kínosan viccesnek tartották ezt a szituációt, voltak olyanok is, akik arra bátorították a képen szereplő ismeretlen férfit, hogy perelje be a Google-t.

„Szegény pára. Csak azt csinálja, amit a pasik szoktak a saját otthonukban, a Google pedig lefotózza. Remélem, milliókra perel” – írta egyikük, valaki más pedig így adott hangot a felháborodásának: „Ez őrültség, ha velem történne ilyen, hallanának az ügyvédeimről.”

Egy harmadik hozzászóló időközben azt is észrevette, hogy a Google kapcsolt, és eltüntette a kompromittáló felvételeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik